HAARWERKEN

Wanneer door ziekte of omstandigheden uw haar dunner wordt of u uw haar verliest, dan bent u bij mij aan het juiste adres voor een haarwerk. Op deze manier zal het minder opvallen dat u uw haar bent verloren.

Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk. Graag ga ik samen met u op zoek naar een oplossing die past bij u situatie. Iedereen is uniek en daarmee dus ook speciaal. Daarom biedt Salon Blitzz een ruime collectie haarwerken voor zowel dames, heren als kinderen.

De behandeling

Wilt u meer informatie over haarwerken? Neem dan contact op Met Salon Blitzz, Linda van Grootveld. We maken dan een eerste afspraak. Deze is kosteloos en geheel vrijblijvend. Onze afspraak vindt plaats binnen 5 dagen in mijn speciale salon. Als u het prettiger vindt, kom ik bij u thuis of in het ziekenhuis. (als dat binnen een straal van 20 kilometer van Nijkerk ligt) Tijdens ons gesprek brengen wij samen in beeld wat u nodig heeft en wat u wensen zijn. Dit kunnen haarwerken zijn, maar ook mooie mutsjes en sjaals die u ’s nachts of overdag kan dragen. Op basis van uw wensen ga ik op zoek naar een aantal haarwerken. Binnen 2 of 3 dagen hebben wij een nieuwe afspraak en laat ik de haarwerken aan u zien. Ook deze afspraak is kosteloos en nog steeds vrijblijvend. Is er een haarwerk dat voldoet aan uw wensen, dan kan ik dit haarwerk meteen knippen en stylen zoals u dat wilt. Bent u er nog niet aan toe om het haarwerk meteen mee te nemen, dan kan ik het haarwerk maximaal 6 weken voor u reserveren. Zit er geen haarwerk bij dat voldoet aan uw wensen, dan ga ik opnieuw voor u op zoek.

Ik ben een erkende professioneel haarwerker. Ik ben aangesloten bij de ANKO Sectie Haarwerken. Dat betekent dat u kunt rekenen op professionaliteit, deskundigheid en kwaliteit. Ik waarborg te allen tijd uw privacy. Alle erkende haarwerkspecialisten werken volgens algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie (SGC).

Verzekering/vergoeding

Vaak heeft u recht op een vergoeding vanuit uw zorgverzekering. De basisverzekering vergoedt een vast bedrag. Stel dat u aanvullend verzekerd bent, dan bestaat de mogelijkheid dat u een extra vergoeding krijgt. Salon Blitzz heeft contracten met alle verzekeraars, en helpt u daarom graag bij het aanvragen van de vergoeding. Klik hieronder om erachter te komen welk bedrag er door uw zorgverzekering wordt vergoed.

Openingstijden:
Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 08.30 – 17:00 uur.
Salon Blitzz werkt alleen op afspraak.

Salon Blitzz
Pinksterbloem 7
3863 DH Nijkerk
Tel: 06-24456948
www.salonblitzz.nl
salonblitzz@outlook.com

Neem contact op!

Stuur ons een bericht en wij reageren hier zo snel mogelijk op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Start typing and press Enter to search